Technolodzy żywności
Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
wypożyczone
(1)
Placówka
bibl. Sieradz
(2)
Autor
Dąbrowski Miłosz (technolog żywności)
(1)
Lesiów Tomasz
(1)
Saadi Younes
(1)
Sarna Katarzyna
(1)
Sarna Rafał
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Odbiorca
Dzieci
(1870)
6-8 lat
(1403)
Młodzież
(1343)
9-13 lat
(1286)
Szkoły wyższe
(643)
Technolodzy żywności
(-)
0-5 lat
(547)
14-17 lat
(529)
Szkoły podstawowe
(420)
Rodzice
(360)
Dorośli
(339)
Nauczyciele
(328)
Studenci
(306)
Szkoły średnie
(300)
Niewidomi
(149)
Szkoły ponadgimnazjalne
(129)
Gimnazja
(87)
Psycholodzy
(83)
Szkoły zawodowe
(77)
Przedszkola
(74)
Pedagodzy
(73)
Nauczanie początkowe
(67)
Nauczyciele przedszkoli
(61)
Logopedzi
(56)
Terapeuci
(56)
Uczniowie szkół średnich
(52)
Psychoterapeuci
(50)
Terapeuci zajęciowi
(43)
18+
(41)
Niedowidzący
(41)
Poziom podstawowy
(40)
Nauczyciele języka polskiego
(38)
Szkoły ponadpodstawowe
(38)
Lekarze
(31)
Licea
(27)
Nauczyciele nauczania początkowego
(26)
Uczniowie szkół podstawowych
(23)
Klasa 1.
(22)
Poziom zaawansowany
(20)
Dyrektorzy szkół
(19)
Klasa 2
(19)
Nauczyciele szkół średnich
(19)
Pielęgniarki i pielęgniarze
(19)
Menedżerowie
(17)
Klasa 2.
(16)
Klasa 3.
(16)
Prawnicy
(16)
Szkoły specjalne
(16)
Klasa 3
(15)
Technikum
(14)
Uczniowie
(14)
Bibliotekarze
(13)
Fizjoterapeuci
(13)
Psychiatrzy
(13)
Ratownicy medyczni
(13)
Wychowawcy klas
(13)
Klasa 1
(12)
Klasa 7.
(12)
Poziom średniozaawansowany
(12)
Klasa 4.
(11)
Pracownicy socjalni
(11)
Nauczyciele szkół podstawowych
(10)
Pedagodzy specjalni
(10)
A1 (poziom biegłości językowej)
(9)
Architekci krajobrazu
(9)
Klasa 5.
(9)
Klasa 8.
(9)
Animatorzy kultury
(8)
Inżynierowie
(8)
Klasa 6.
(8)
Nauczyciele biologii
(8)
Opiekunki i opiekunowie dziecięcy
(8)
Pracownicy naukowi
(8)
Przedsiębiorcy
(8)
Terapeuci pedagogiczni
(8)
Neurolodzy
(7)
Pracodawcy
(7)
Uczniowie szkół zawodowych
(7)
Urzędnicy
(7)
A2 poziom biegłości językowej
(6)
Doradcy zawodowi
(6)
Dziecko z zaburzeniami mowy
(6)
Lekarze specjaliści
(6)
Pracownicy samorządowi
(6)
Psycholodzy kliniczni
(6)
Asystenci rodzin
(5)
Chorzy
(5)
Dyrektorzy przedszkoli
(5)
Edukatorzy muzealni
(5)
Inżynierowie środowiska
(5)
Klasa 4
(5)
Nauczyciele historii
(5)
Nauczyciele wychowania fizycznego
(5)
Opiekunowie medyczni
(5)
Pedagodzy szkolni
(5)
Politycy
(5)
Programiści
(5)
Rehabilitanci
(5)
Sportowcy
(5)
Uczniowie ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi
(5)
Absolwenci szkół wyższych
(4)
Temat
Gastronomia
(1)
Język angielski (przedmiot szkolny)
(1)
Kelnerstwo
(1)
Opakowania aktywne i inteligentne
(1)
Powłoka jadalna
(1)
Przemysł rolno-spożywczy
(1)
Terminologia
(1)
Gatunek
Opracowanie
(1)
Ćwiczenia i zadania
(1)
Dziedzina i ujęcie
Chemia
(1)
Inżynieria i technika
(1)
Językoznawstwo
(1)
Kulinaria
(1)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach [113]-124.
W monografii opisano stan wiedzy i stopień zaawansowania badań nad innowacyjnymi technologiami stosowanymi w przemyśle żywnościowym - opakowaniami aktywnymi i inteligentnymi, RFID oraz powłokami i foliami jadalnymi. Międzynarodowa wymiana produktów żywnościowych skłania do tego, by wydłużać trwałość produktów żywnościowych, często przemieszczanych z jednego kontynentu na drugi. Dąży się do tego, aby dzięki technologiom pakowania zapewnić jakość i bezpieczeństwo tych produktów, a poprzez technologię RFID mieć pełną informację o produkcie żywnościowym w łańcuchu logistycznym. [od wydawcy]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
bibl. Sieradz
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 126059 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Zeszyt ćwiczeń opracowany z myślą o osobach uczących się języka angielskiego jako języka zawodowego. Zawiera specjalistyczne słownictwo nazwy surowców, półsurowców, gotowych potraw, sprzętu specjalistycznego używanego w gastronomii oraz poszczególnych technik gastronomicznych. Autorzy ćwiczeń kładą duży nacisk na komunikację z gościem, jego profesjonalną obsługę, a także na organizację pracy i radzenie sobie ze stresem. [od wydawcy]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
bibl. Sieradz
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 125346 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej