Toksykologia żywności
Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
bibl. Sieradz
(1)
Autor
Barone Caterina
(1)
Bolzoni Luciana
(1)
Błaszczak Agnieszka (tłumacz)
(1)
Caruso Giorgia
(1)
Montanari Angela
(1)
Parisi Salvatore (1970- )
(1)
Steinka Izabela (1954- )
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Polska
(3733)
Powieść polska
(3633)
Język polski
(2430)
Podręczniki akademickie
(2270)
Literatura polska
(2021)
Toksykologia żywności
(-)
Matematyka
(1871)
Poezja polska
(1838)
Dziecko
(1340)
Pamiętniki polskie
(1225)
Język niemiecki
(1172)
Język angielski
(1134)
Fizyka
(1084)
Wydawnictwa popularne
(1068)
Historia
(1019)
Opowiadanie polskie
(1011)
Kobieta
(970)
Nauczanie początkowe
(953)
Pisarze polscy
(950)
Szkolnictwo
(921)
Podręczniki
(907)
Wychowanie
(907)
Wychowanie w rodzinie
(892)
Wojsko
(873)
Literatura
(863)
Pedagogika
(861)
Filozofia
(847)
Rodzina
(833)
Powieść amerykańska
(812)
Publicystyka polska
(750)
Wojna 1939-1945 r.
(733)
II wojna światowa (1939-1945)
(731)
Biografie
(722)
Sztuka
(711)
Język rosyjski
(708)
Powieść angielska
(704)
Relacje międzyludzkie
(700)
Chemia
(698)
Młodzież
(686)
Nauczyciele
(680)
Miłość
(662)
Wychowanie przedszkolne
(651)
Przedsiębiorstwo
(639)
Biologia
(634)
Nauczanie
(612)
Psychologia
(595)
Technika
(541)
Muzyka
(530)
Kultura
(521)
Uczniowie
(519)
Literatura młodzieżowa polska
(516)
Powieść francuska
(504)
Dramat polski
(490)
Zarządzanie
(485)
Podręczniki dla szkół zawodowych
(466)
Geografia
(464)
Psychoterapia
(421)
Polityka międzynarodowa
(416)
Oświata
(413)
Powieść rosyjska
(411)
Marksizm
(405)
Warszawa
(402)
Praca
(400)
Antologie
(380)
Żydzi
(379)
Życie codzienne
(378)
Rośliny
(372)
Prawo
(370)
Polacy za granicą
(364)
Nauka
(351)
Przyjaźń
(348)
Matura
(344)
Przyroda
(341)
Unia Europejska
(340)
Socjologia
(339)
Zwierzęta
(335)
Powieść niemiecka
(333)
Podręczniki dla szkół podstawowych
(332)
Materiały pomocnicze dla szkół
(329)
Poradniki dla nauczycieli
(324)
Osobowość
(322)
Rolnictwo
(311)
Metody nauczania
(305)
Polityka
(305)
Encyklopedie
(300)
Etyka
(299)
Materiały konferencyjne
(297)
Psychologia społeczna
(291)
Uczenie się
(291)
Dzieci
(290)
Podręczniki dla szkół ponadgimnazjalnych
(290)
Tematy i motywy
(287)
Język francuski
(285)
PZPR
(284)
Politycy
(279)
Film
(275)
Komputery
(275)
Teatr polski
(272)
Uczucia
(272)
Władcy
(271)
Środowisko człowieka
(266)
Gatunek
Opracowanie
(1)
Dziedzina i ujęcie
Chemia
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Bibliografia przy rozdziałach.
Publikacja omawia wpływ składu chemicznego opakowań na kwestie bezpieczeństwa i higieny żywności. Autorzy skupiają się na głównych rodzajach opakowań do żywności - począwszy od stali nierdzewnej i szkła, poprzez puszki i tuby metalowe oraz materiały z tworzyw sztucznych, skończywszy na opakowaniach aktywnych i inteligentnych. [z okładki]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
bibl. Sieradz
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 125092 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej